Serpenti BV

OnderhoudNL Garantie biedt u optimale zekerheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid van het OnderhoudNL Garantie-bedrijf waar u mee in zee gaat en over de kwaliteit van het opgeleverde werk, de service en de garantie.

OnderhoudNL Garantie

Het OnderhoudNL Garantie-bedrijf werkt volgens de kwaliteitsnormen van de AF-Erkenningsregeling. De AF-Erkenningsregeling is in 1995 ingevoerd als initiatief van FOSAG (lees OnderhoudNL) – Ondernemersorganisatie schilders-, onderhouds-, metaalconserverings- en glasbranche. Aan OnderhoudNL Garantie kunnen alleen schilders-, glas- en afwerkingsbedrijven deelnemen die in het bezit zijn van vak- en bedrijfstechnische diploma’s of aantonen over de vereiste kwaliteiten met betrekking tot ondernemerschap te beschikken.

Deze unieke regeling biedt u optimale zekerheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid van het OnderhoudNL Garantie-bedrijf waar u mee in zee gaat en over de kwaliteit van het opgeleverde werk, de service en de garantie. In Nederland zijn ruim 1200 OnderhoudNL Garantie-bedrijven. Bij de beoordeling voor deelname wordt gebruikgemaakt van het Reglement AF-Erkenningsregeling (sinds 1 januari 2016 handelend onder OnderhoudNL Garantie).

Het OnderhoudNL Garantie-bedrijf

Uw huis of appartement is het uiteraard waard om er representatief uit te zien en goed te worden onderhouden. Dat draagt niet alleen bij aan het wooncomfort nu, het betekent bovendien waardebehoud in de toekomst. Voor schilder-, onderhouds-, metaalconserverings- en glaszetwerk zijn de OnderhoudNL Garantie-bedrijven de beste keuze.

De gekwalificeerde OnderhoudNL Garantie-bedrijven werken als enige volgens de garanties en leveringsvoorwaarden overeengekomen met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u gegarandeerd van het beste resultaat. Met permanent klantentevredenheidsonderzoek en periodieke technische inspecties wordt de kwaliteit constant onder controle gehouden!

Het OnderhoudNL Garantie-bedrijf:
• beschikt over de vereiste vakbekwaamheid
• komt met een glasheldere offerte, zonder valkuilen
• werkt volgens de leveringsvoorwaarden die Stichting AF-Erkenningsregeling met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis is overeengekomen
• hanteert uniforme garantieregelingen
• wordt periodiek geïnspecteerd door een onafhankelijk deskundigenbureau
• is aangesloten bij de Stichting Geschillencommissie voor Consumentenzaken te Den Haag
• weet de kosten voordelig te houden met een meerjarenonderhoudsplan
• vraagt om uw tevredenheid!

Meerjarenonderhoudsplannen en -abonnementen

Een groot aantal bedrijven biedt meerjarige onderhoudsabonnementen aan, waarbij de kosten maandelijks verspreid worden en het schilder- en onderhoudswerk bij voorbaat al jarenlang vooruit op de agenda staat. Niet alleen interessant voor particuliere woningbezitters, maar ook voor een Vereniging van Eigenaren.

Serpenti Schildersbedrijf BV is een OnderhoudNL Garantie-bedrijf, dus vraag gerust eens naar de mogelijkheden.