Serpenti BV

Bij elke vraag op gebied van schilderwerk en -onderhoud zoeken we samen met onze opdrachtgevers naar de juiste oplossing en dat doen we al jaren, iedere dag weer. U zoekt toch zeker ook een onderhoudspartner en wilt maar één aanspreekpunt voor al uw werkzaamheden?

Het gaat hierbij niet alleen om schilderwerkzaamheden, maar ook om bijvoorbeeld een deelvervanging van kozijnen, het plaatsen en leveren van glas of diverse wand- raam- en vloerafwerkingen.


Zijn de door ons uitgevoerde werkzaamheden eenmaal naar de tevredenheid uitgevoerd, dan adviseren wij u om geheel vrijblijvend bij ons te informeren naar een verdere samenwerking op gebied van meerjarenplanning of voor blijvende onderhoudswerkzaamheden aan uw project(en).

De voordelen:

• Wij houden voor u de staat van het schilderwerk in de gaten,


• De goede staat van onderhoud is waardeverhogend en verlengt de levensduur van uw pand of woonhuis,


• Op basis van een voorafgaand technisch rapport wordt het schilderwerk uitgevoerd met hoogwaardige materialen van gerenommeerde fabrikanten, waarop een goede garantie rust.

Het aangaan van een meerjarige overeenkomst voor het onderhoud aan binnen- en buitenschilderwerk is aantrekkelijk voor zowel de particuliere markt als de zakelijke markt.

Wilt u er ook van verzekerd zijn dat het schilderwerk aan uw pand er nu en in de toekomst perfect onderhouden uitziet, zonder dat u daar zelf naar hoeft om te kijken? Neem dan rustig contact met ons op. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend informatief gesprek. Na een eerste inspectie van de huidige staat van het onderhoud van het schilderwerk en het inventariseren van uw persoonlijke onderhouds-wensen, kunnen wij u een passende aanbieding doen.

Daagt u ons uit ?

Geef een reactie